a pliki musisz skopiować dokładnie tak jak masz je zapisane w komputerze
jeżeli wszystkie pliki i potrzebne na stronie masz w jednym katalogu to wystarczy jak skopiujesz tylko te pliki
A ja nadal nie wiem o co chodzi
Mam te wszystkie pliki, zdjęcia, itp w jednym folderze. I mam ten cały folder wgrać ? Czy jak ? Wytłumacz to jak chłop z chłopem
PS. A jaki mi polecasz darmowy serwer? Ale zaznacze nie mam programu który obsługuje FTP!
Nie, no bardzo ładna! A tutaj podaję ci co powinnaś zmienić żeby wszystko działało jak należy, ale musisz jeszcze mi powiedzieć pare rzeczy, albo sama to zrobić.
mojagaleria.html
Dodatkowo nazwy plików pisz tylko literami angielskimi i tylko małymi - nazwy obrazków też.
Twoje obrazki albo sie w ogóle nie wgrały albo w kodzie pliku mojagaleria.html jest źle podana ścieżka do tych obrazków. W takiej sytuacji jak teraz żeby nic nie zmieniać w kodzie który ci podałem obrazki powinny być w tym samym katalogu co plik mojagaleria.html i mieć nazwy nie zmienione.
ja jednak polecam ci zmienić ich nazwy na tylko małe litery i uwzględnić to w kodzie.
Jakby coś to wyślij mi cały katalog ze swoją strona na email
Powodzenia
_________________ Szukasz pliku na rapidshare? Spróbuj na RapidFinder.com.pl
Jednak nic nie rozumiem :( Wyślę Ci cały folder i poprawisz mi ?
Jednak z babka porozmawiałam iiiiii ...... Uwzględni moją pracę w notatniku, bo parę lekcji przeminęło z wiatrem i nie było czasu na tworzenie w publisherze ;)
No właśnie zapomniałem skomentować zdjęcia. Bardzo mi się podobają, a zwłaszcza te z chmurami (niebem). Ciekawe chmurki, wschody i zachody słońca są też jednymi z moich ulubionych obiektów do fotografowania. Też na dysku mam głównie pejzaże.
_________________ Szukasz pliku na rapidshare? Spróbuj na RapidFinder.com.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum